top of page

Autosalóóón Olympie Plzeň 2021

Aktualizováno: 23. 8. 2021

Letos jsme se poprvé zúčastnily tradičního plzeňského autosalonu, který se koná každým rokem v Olympia Plzeň. I přesto, že počasí vypadalo, že nám nepřeje, po pátečním slejváku se nakonec vyjasnilo. Naše nově přivezené Polaris vozy předvedly svoji odolnost v jakémkoli počasí.


V naší aktuální nabídce bylo tyto stroje:

- RZR 64 Pro XP Ultimate - Matte Titanium Metallic (DEMO)

- Sportsman 570 EPS SP Ohlins - Turbo Silver (DEMO)

- Sportsman XP 1000 EPS - Ghost Gray

- Sportsman Touring XP 1000 EPS - White Pearl

- Ranger 150 - Sagebrush Green (MD)

- RZR 170 - Cruiser Black


Níže je uvedená galerie naší nabídky:

Naše místo při konání Autosalonu 2021 v Olympia Plzeň
POLARIS Plzeň
Náš stánek
Polaris Plzeň Stánek
Náš stánek s brožurkami a další.
Polaris Plzeň stánek
 
demo vůz
Sportsman 570 EPS Ohlins



Sportsman 570 EPS Ohlins - Turbo Silver je jeden ze dvou DEMO strojů, což umožňuje si vyzkoušet Polaris čtyřkolky před koupí. Toto je preferovaný stroj našeho šéfa.






Sportsman Touring XP 1000 EPS

Sportsman XP 1000 EPS

Sportsman Touring XP 1000 EPS - White Pearl je velice výkonná čtyřkolka s možností užívat si jízdu s partnerem v pohodlí.







Sportsman XP 1000 EPS - Ghost Grey, je druhá velice výkonná čtyřkola kterou nabízíme.

"Legendární ovladatelnost a jízdní vlastnosti jsou charakteristickými znaky každého modelu Sportsman XP 1000 s nezávislým zavěšením zadních kol, jediným svého druhu v tomto odvětví. Jezděte v bezpečí se zdvihem odpružení až 26 cm a se světlou výškou 29 cm! Obojí vám poskytuje jistotu, že překonáte všechny překážky na vaší cestě." (z Polaris CZ)


RZR 170







RZR 170 - Cruiser Black je jeden ze dvou dětských strojů v naší nabídce. Tento stroj je super pro malé začátečníky. S koupí tohoto stroje je také přidaný praporek a 2x dětská helma.





Ranger 150

Ranger 150 - Sagebrush Green, je druhý dětský stroj, který překvapivě byl i oblíbený kousek starších párů - je třeba perfektní i na výjezd na ryby. Při koupi tohoto stroje také dostanete 2x dětskou helmu a praporek. Dodatečně tento stroj má i dětskou pojistku ve formě zabezpečovacího kódu. Zadní korbička umožňuje tento stroj používat za pracovním účelem.


RZR 64 Pro XP Ultimate


Toto je klenot a magnet naší nabídky RZR 64 Pro XP Ultimate - Matte Titanium Metallic. Tento sportovní stroj sklízel nejvíce obdivu a pozornosti, jak se dá čekat od tak unikátního vozu, který se nevidí jen tak každý den. RZR jsou sportovní modely pro terénní jízdy a na více soutěživé akce. Ale pokud si tento stroj chcete zakoupit, můžete s ním jezdit i na nákupy, jelikož RZR 64 Pro muže i na silnice.

Samozřejmě jak se dá očekávat je taky nejdražším modelem z naší nabídky.

Tento super stroj také nabízíme jako DEMO.






 

Projděte si zbytek naší galerii z akce:





























38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page